Автор: vladi
Публикувано на: 25.08.2011 01:16:13

Рейтинг:

Фейслифт

На предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт през септември ще се състои световната премиера на обновеното Bentley Continental GTC, но британската компания реши да ни запознае с него още сега.

От Bentley твърдят, че автомобилът предоставя по-голям комфорт и по-добро пътно поведение, постигнати чрез увеличение на следата с 40мм., модифицирана кормилна уредба  и редуцирано със 70кг. тегло.

Външните промени са в стила на обновения Continental GT, като са налице диодни светлини и нови 20-инчови джанти. Интериорът пък е ръчна изработка, като в него са комбинирани висококачествена кожа, дървени декорации и метални елементи.

Двигателят на обновеното Bentley Continental GTC отново е 6.0-литров W12, но неговата мощност вече е 575к.с., а максималният му въртящ момент достига 700Нм., докато при настоящия модел тези показатели са съответно 560к.с. и 650Нм.

Автомобилът е в състояние да ускорява от 0-60 мили в час (0-96км/ч.) за 4.5сек. и от 0-100 мили в час (0-160км/ч.) за 10.9сек., а максималната скорост, която може да развие е 312км/ч.

Заявките за обновеното Bentley Continental GTC вече се приемат при дилърите на марката, като неговата базова цена е 170 000 евро, а първите доставки са предвидени за края на тази година.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg