Автор: vladi
Публикувано на: 23.06.2011 15:09:28

Рейтинг:

Ferrari

Немската тунинг компания DMC представи пакета си за Ferrari FF, с който италианският автомобил се превръща в още по-голям звяр. Той е наречен с гръмкото име Maximus, което напълно отговаря на характера на машината.

Инженерите на DMC са разработили нов аеродинамичен комплект за Ferrari FF, състоящ се от брони, странични прагове, масивен дифузер и заден спойлер, като всички тези компоненти са изработени от карбон, което е довело до намаляване на теглото с цели 70кг.

Външността се допълва от нови джанти, с размери 21 инча отпред и 22 инча отзад, които са закрепени за модифицираното окачване, станало по-твърдо и позволяващо повдигане на предницата при преминаване през неравности.

Сериозна работа е паднала и по 6.0-литровия V12 двигател на Ferrari FF, чиято мощност е нараснала от 666 на 888к.с., а максималният му въртящ момент се е увеличил от 683 на 862Нм.

Това е постигнато посредством монтиране на два двойни компресора и доста модификации по всмукателната и изпускателната системи, а крайният резултат е ускорение от 0-100км/ч. за 3.2 сек. и от 0-200км/ч. за 9.1сек., и достигане на максимална скорост от 340км/ч.


Ferrari FF стана още по-зловещо
Ferrari FF стана още по-зловещо
Ferrari FF стана още по-зловещо
Тагове: Ferrari, Ferrari FF, DMC, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg