Автор: vladi
Публикувано на: 21.03.2011 10:17:54

Рейтинг:

Ferrari

Въпреки че светът се намира в сериозна икономическа криза, когато на пазара се появи качествен автомобил, той много бързо се изчерпва, макар и цената му да е доста висока.

Ако сте сред хората, които могат да си позволят Ferrari FF и сте решили да си го купите, ще трябва да почакате минимум една година, тъй като от централата на италианската компания обявиха, че всички бройки до средата на 2012-та са продадени.

Както много добре знаем обаче, част от тези автомобили се купуват с цел препродажба. Нашата бърза справка в Mobile.de показа, че в момента само във въпросния сайт се предлагат три екземпляра от Ferrari FF, като цената започва от 260 000 евро, но със сигурност скоро ще се появят и още предложения.

Припомняме ви, че FF, което е съкратено от Ferrari Four, направи дебют на изложението в Женева. Автомобилът е четириместен, като от него ще бъдат произвеждани по 800 бройки годишно, което говори за доста сериозен интерес.

Двигателят на Ferrari FF е 6.3-литров (6 262-кубиков), V12, с мощност 660к.с. и максимален въртящ момент 683Нм при 6000/мин. Той позволява ускорението от 0-100км/ч. да става за 3.7сек., а максималната скорост да достига 335км/ч.


Ferrari FF разпродаден за повече от година напред
Ferrari FF разпродаден за повече от година напред
Ferrari FF разпродаден за повече от година напред
Тагове: Ferrari, Ferrari FF
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg