Автор: admin
Публикувано на: 28.08.2009 16:52:01

Рейтинг:

Ferrari

Немските тунинг специалисти от edo Competition представиха нов спортен пакет за Ferrari Enzo, който е наречен XX и включва единствено механични подобрения по суперавтомобила.

Инженерите на edo Competition са преработили тотално 6.3-литровия V12 двигател, като са го оборудвали с нови цилиндри, бутала, клапи и титаниеви свързващи вилки. Немците са заменили също всмукателната и изпускателната системи, въздушния филтър, горивната помпа и съединителя.

Резултатът от направените подобрения по двигателя е мощност от 800к.с. при 8 500об/мин. и максимален въртящ момент от 780Нм. Благодарение на това Ferrari Enzo XX може да се похвали с ускорение от 0-100км/ч. само за 3.2сек. и от 0-300км/ч. за 19сек., а максималната скорост, която развива автомобилът е 380км/ч.
 
Ferrari Enzo XX е получил още високоефективна спирачна система с карбоно-керамични дискове, както и нова система за охлаждане на горивото. С това от edo Competition гарантират оптимално надеждно спиране на автомобила и невъзможност той да се запали от прекалено висока температура на бензина. 


Галерия Ferrari Enzo XX
Ferrari Enzo XX от edo Competition
Ferrari Enzo XX от edo Competition
Ferrari Enzo XX от edo Competition
Ferrari Enzo XX от edo Competition
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg