Автор: admin
Публикувано на: 22.12.2009 12:06:25

Рейтинг:

FAB
Четиривратото купе Porsche Panamera получи поредната си доработка, като този път тя е дело на швейцарската тунинг компания FAB Design, популярна с разработките си базирани на модели от концерна Daimler.

Автомобилът е получил доста агресивен външен бодикит, изработен от карбон и включващ предна престилка, капак над двигателя, разширени арки на калниците, странични прагове и изцяло преработена задница, която е придала коренно различен вид на купето. На задния капак е добавен и допълнителен спойлер, оптимизиращ аеродинамиката.

Тунинг специалистите от FAB Design са оборудвали Porsche Panamera със спортно окачване, свалило автомобила с 20мм. към пътя, мощна спирачна система и огромни джанти, с размер 22 инча.

4.8-литровият двигател на Panamera е получил известни подобрения, довели до увеличаване на мощността му с 200к.с. до 700к.с., но от тунинг компанията не разкриват подробности за динамичните показатели на доработения автомобил.

Швейцарците са планирали да произведат само 15 екземпляра от доработеното Porsche Panamera, но все още не се споменава каква ще е тяхната цена.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg