Автор: admin
Публикувано на: 01.08.2010 22:24:12

Рейтинг:

Екстремно
Бруталните тунинг изпълнения винаги привличат вниманието, поради което не можем да пропуснем да ви запознаем с екстремния Chevrolet Camaro, създаден от канадеца Серж Леже.

Автомобилът спокойно може да бъде определен като драгстер, но същевременно е напудрен с червена кожена тапицерия и висококачествена мултимедийна система Pioneer, които в комбинация с черния цвят на каросерията гарантират приковаването на всички погледи към колата.

Тунингованото Camaro разполага с мощност от 1 419к.с., а максималният въртящ момент на 6.0-литровия V8 двигател достига 1 219Нм. Тази производителност е постигната чрез нови бутала, биелети и колянов вал, изработени от по-лек материал, монтиране на огромен турбокомпресор с марка Turbonetics, преработена всмукателна система и голям междинен охладител.

Подобна мощ обаче се нуждае и от определена доза допълнителна сигурност. Поради това се е наложило да се подсили конструкцията, чрез тръбна клетка, както и да се заменят скоростната кутия, кардана, задния мост и диференциала с по-надеждни.

Подменени са също изпускателната система, окачването, което вече е регулируемо, и спирачните механизми. Джантите пък са с размер 22 инча отпред и 24 инча отзад, а за да се поберат под калниците е било необходимо последните да се разширят.

Ако този автомобил ви е впечатлил и искате да разберете каква е неговата цена, за да си го купите, то вероятно ентусиазмът ви ще се изпари, като чуете сумата 320 000 щатски долара.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg