Автор: admin
Публикувано на: 25.02.2010 09:37:04

Рейтинг:

ENCO
Немският тунер ENCO Exclusive представи спортен пакет за трилитровата дизелова модификация на Audi Q7, който ще започне да се предлага на клиенти съвсем скоро, на цена 38 000 евро, като компонентите ще могат да се поръчват и по отделно.

Автомобилът е получил бодикитът на Audi Q7 V12, характеризиращ се с огромна радиаторна решетка, агресивни брони и разширени арки на калниците. Машината е в матово черен цвят на купето, на чийто фон изпъкват жълтите спирачни механизми, взаимствани от Porsche Cayenne. Джнатите пък са с размер 23 инча и са облечени в гуми Dunlop SP Sport Maxx.

Спортният пакет на ENCO за Audi Q7 3.0 TDI включва също карбонов преден капак с въздушни отвори и спортно въздушно окачване, свалило автомобила към пътя. В интериора правят впечатление декоративните елементи, които са изработен от карбон, но са в кафяв цвят и наподобяват дърво.

На разположение на клиентите е и високотехнологична мултимедийна система, включваща DVD плеър, цифров телевизионен приемник, игрална конзола и монитори в облегалките на предните седалки.

Галерия ENCO Audi Q7 3.0 TDI
Тагове: Audi, Audi Q7, ENCO, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg