Автор: admin
Публикувано на: 30.03.2010 22:50:40

Рейтинг:

Допълнителни
Opel/Vauxhall ще назначи 250 инженери в своя Международен технически развоен център в Рюселсхайм, които трябва да се включат в допълнителната работа, възникнала във връзка с амбициозната продуктова офанзива на марката. Компанията обяви, че ще инвестира 11 милиарда евро, за да обнови 80 процента от моделната си гама до 2014г. Един от тези проекти е въвеждането на нови автомобилни концепции, като електрическата Ampera, която ще се появи на пазара през следващата година.

В допълнение към това новите модели на Insignia и Astra продължават да са обект на високо търсене. Заводът в Рюселсхайм, където вече са произведени над 200 000 автомобила Insignia, планира да въведе пет допълнителни смени през месеците май и юни.

Opel/Vauxhall вече получиха 120 000 поръчки за новата Astra хечбек с пет врати, която направи пазарната си премиера през декември 2009-та в Германия, а през следващия месец и в останалите европейски страни. За да посрещне голямото търсене, заводът в Гливице, Полша, ще въведе 17 допълнителни смени за производството на модела през юни.

Също през месец юни Opel/Vauxhall ще започне да лансира новия си компактен еднообемен модел Meriva, който ще бъде последван по-късно тази година от комби версията на новата Astra - Sports Tourer.

Допълнителни смени и нови назначения в Opel
Тагове: Opel, Opel Insignia, Opel Astra
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg