Автор: admin
Публикувано на: 29.10.2010 12:27:33

Рейтинг:

Dodge
Както очаквахме, не остана модел на Dodge, който да не бъде обновен, което е съвсем в реда на нещата, като се има предвид, че американската компания иска да възстанови загубените си пазарни позиции.

След Journey, Charger, Durango и Avenger, сега от Dodge ни показват и обновения MPV модел Grand Caravan, който е получил отвън нови радиаторна решетка, предна броня, капак над двигателя, предни фарове и задни LED светлини.

Също както при останалите модели на марката, инженерите на Dodge са положили доста усилия за модернизиране на интериора на Grand Caravan. Той е с нови централна конзола, арматурно табло и седалки, които са по-големи и удобни от тези на предшественика му. Освен това, качеството на материалите е значително по-добро.

По отношение на двигателите, от Dodge са взели решение настоящите 3.3, 3.8 и 4.0-литрови да бъдат заменени от само един агрегат, който е познатият ни вече 3,6 V6 Pentastar, с мощност 283к.с., като той е комбиниран с шестстепенна автоматична трансмисия.

Модернизация е претърпяло и окачването на Dodge Grand Caravan, като пътният просвет е намален с 12мм. Наличието на гуми с ниско съпротивление и икономичен режим на шофиране, при който се променя работата на скоростната кутия, пък спомагат за един много поносим разход на гориво.

Галерия Dodge Grand Caravan 2011
Тагове: Dodge, Dodge Grand Caravan
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg