Автор: admin
Публикувано на: 02.09.2009 00:08:56

Рейтинг:

Dodge

На автомобилното изложение във Франкфурт, отварящо врати за посетители на 17-ти този месец, Dodge ще покаже обновения Caliber. Моделът е получил изцяло нови интериор и дизелов двигател, който за първи път ще е на разположение на всички световни пазари, но от компанията все още не са оповестили кога ще стартират продажбите му.

Салонът на Caliber е с нова централна конзола, която е запазила архитектурата си, но дефлекторите на вентилационната система и уредите за контрол на климатика са закръглени, а пластмасовите вложки са заменени с метални. Автомобилът е получил също нови панели на вратите и синьо LED осветление по някои детайли.

Dodge Caliber е получил нов 2.2-литров дизелов двигател, генериращ мощност 163к.с. и максимален въртящ момент 320Нм. Агрегатът е съчетан с шестстепенна механична скоростна кутия, а според компанията средният разход на гориво е 5.8л. на 100км. пробег.

В сравнение с настоящия 2.0-литров дизелов двигател, с който се предлага моделът, новият е с 16% по-мощен, 3% по-висок въртящ момент, 5% по-ниска консумация на гориво, отделя 3% по-малко вредни емисии и може да се похвали с 25% по-малко вибрации и шум. 


Тагове: Dodge, Dodge Caliber
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg