Автор: admin
Публикувано на: 29.10.2010 10:56:41

Рейтинг:

Dodge
Американската компания Dodge, която е част от концерна Chrysler, реши да ни запознае и с актуализирания си седан Avenger, който ще се предлага в шоурумите на марката от следващата година.

Автомобилът е претърпял промени почти навсякъде, като външните се състоят само в новите радиаторна решетка, предна броня и задни LED светлини. За сметка на това, интериорът е изцяло нов, като дизайнът му е по-съвременен, а материалите, използвани за оформлението му, доста по-качествени.

Двигателите, с които ще е наличен Dodge Avenger 2011 са 2.4-литров четирицилиндров и 3.6-литров V6 от семейство Pentastar, с мощност 283к.с. Първият е комбиниран с шестстепенна механична трансмисия, а вторият - с шестстепенна автоматична.

Най-засегнато от подобренията обаче е окачването на Avenger, в което почти всяка една част е нова. В следствие на това, следите на гумите са станали с 25мм. по-широки, а клиренсът е намален с 12мм. отпред и с 6мм. отзад. Всичко това е довело до по-добра стабилност на седана и по-лесна управляемост.

Галерия Dodge Avenger 2011
Тагове: Dodge, Dodge Avenger
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg