Автор: admin
Публикувано на: 04.02.2010 21:55:56

Рейтинг:

Daimler
Daimler Financial Services AG и Allianz SE сключиха споразумение за партньорство по целия свят. По този начин Allianz се превръща в стратегически партньор на Daimler в частта за международното автомобилно застраховане.
 
В допълнение към съществуващото до момента сътрудничество на редица пазари в Източна Европа и Австралия, Allianz ще управлява за Daimler и дейностите, свързани с автомобилното застраховане в Италия. С това споразумение, Allianz се превръща в предпочитан партньор на Daimler Financial Services за автомобилно и гаранционно застраховане на близо 40 международни пазари.
 
Daimler работи съвместно с Allianz вече повече от 80 години,” казва д-р Мартин Шиндеволф, изпълнителен директор и председател на Daimler Insurance Services GmbH. “Това споразумение ще ни позволи допълнително да затвърдим нашето партньорство в бизнеса с автомобилно застраховане”, допълва г-н Шиндеволф.
 
У нас „Алианц Лизинг България” АД  е стратегически партньор на Балкан Стар в частта автомобилно лизинговане и застраховане за всички продукти, които предлага вносителят. Като преференциален партньор Алианц Лизинг предлага най-подходящите условия за лизинг на клиентите на Балкан Стар и предоставя възможност за застраховки на преференциални цени.

Галерия Daimler
Daimler и Allianz сключиха споразумение за глобално партньорство
Тагове: Daimler, Allianz
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg