Автор: admin
Публикувано на: 26.05.2010 11:58:55

Рейтинг:

Cosworth

Базираната в Нотингам тунинг компания Cosworth представи своя версия на Subaru Impreza WRX STI, от която ще бъдат произведени само 75 екземпляра, всички предназначени за Великобритания, където ще се предлагат от месец юни.

Британските спецове са успели да увеличат мощността на 2.5-литровия боксеров агрегат до цели 400к.с., посредством редица модификации и замяната на някои негови части.

В резултат на направените подобрения, така наречената Cosworth Impreza STI CS400 е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за впечатляващите 3.7сек. Имайте предвид, че стандартният модел, разполагащ с 300к.с., прави това за 5.2сек.

По автомобила са извършени и други механични подобрения, повишаващи сигурността, сред които оборудване със спирачки AP Racing с 355мм. вентилирани дискове и модифициране на окачването, смъкнало автомобила с 10мм. към пътя, като пружините са Eibach, а абсорберите Bilstein.

Cosworth Impreza STI CS400 се отличава от стандартния модел и по няколко стайлинг промени. Това са преработената предна броня, новият заден спойлер и 18-инчовите черни джанти, а в интериора са монтирани спортни седалки Recaro.


Cosworth разгорещи Subaru Impreza WRX STI
Cosworth разгорещи Subaru Impreza WRX STI
Cosworth разгорещи Subaru Impreza WRX STI
Cosworth разгорещи Subaru Impreza WRX STI
Cosworth разгорещи Subaru Impreza WRX STI
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg