Автор: admin
Публикувано на: 12.03.2010 14:24:08

Рейтинг:

Corvette
Концернът General Motors е решил да пусне специална версия на Corvette Z06, която е наречена Carbon Limited Edition и е създадена по случай 50-годишнината от първото участие на марката в популярното състезание „24-те часа на Льо Ман”.

Версията се предлага в двата ексклузивни цвята Supersonic Blue и Inferno Orange, а другите и външни отличителни черти са карбонови предна устна, капак на двигателя и странични прагове, затъмнени светлини и черни огледала.

Corvette Z06 Carbon Limited Edition е получил също уникални черни джанти, с размер 19 инча отпред и 20 инча отзад, карбоно-керамични спирачки Brembo, адаптивно окачване  и оптимизирана система за охлаждане.

Интериорът на специалния Corvette Z06 е облечен с кожа и велур, като в зависимост от външния цвят, тапицериите са обшити със син или оранжев конец. Освен това, автомобилът има лайсни на вътрешните прагове и уникално лого на волана.

От General Motors за момента не разкриват какви са динамичните характеристики на автомобила, но очакванията са той да ускорява от 0-100км/ч. за около 3 секунди. Посочва се обаче, че това е най-добре балансираният Corvette, произвеждан до момента.

Американската компания е планирала да произведе само 500 екземпляра от Corvette Z06 Carbon Limited Edition, като за момента не се уточнява каква ще е тяхната цена.

Corvette Z06 получи карбонова версия
Corvette Z06 получи карбонова версия
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg