Автор: pavel
Публикувано на: 07.09.2011 10:20:47

Рейтинг:

Citroen

Френската компания Citroen е подготвила за автоизложението във Франкфурт много интересна концепция на ван, която е наречена Tubik и е вдъхновена от легендарния модел от миналото Type H.

Във футуристичния ван има място за 9 души, на чието разположение са множество високотехнологични системи, луксозни материали и комфортна обстановка. Освен това седалките на превозното средство за модулни и могат да бъдат подреждани в различни варианти, като лице в лице, полунаклонени и в легнало положение.

Габаритите на Citroen Tubik са 4,8м. дължина, 2,05м. широчина и 2,05 височина, а достъпът до интериора за водача и пътниците е решен по много интересен начин, чрез отварящи се нагоре врати. За задвижване пък се използва системата Hybrid4.

В концепцията са внедрени множество идеи от света на архитектурата и интериорния дизайн, като меките седалки, копринените облегалки и кожените настилки на пода. Стъклата на вана, включително и тези на покрива, имат специално покритие, непозволяващо на външни хора да виждат вътре, а в същото време пътниците има 100%-на видимост.


Галерия Citroen Tubik Concept
Тагове: Citroen, Citroen Tubik
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg