Автор: admin
Публикувано на: 13.07.2010 23:37:16

Рейтинг:

Citroen
Citroen лансира новата лятна колекция, с която попълва гардероба на DS3. Шикозният градски автомобил се сдобива с три нови теми лепенки на покрива - Co design, Map и Plane. Така, вече се предлагат 7 различни теми за персонализация на модела. Citroen DS3 получава и пакета сервизни услуги Citroen eTouch.

Темата Co design е разработена в духа на съвременното арт изкуство, разкрива нюйоркчанската култура на Keith Haring и препраща към илюстрациите на младите градски артисти.

Map пресъздава “френското осезание”, изразено с иконата на столицата на модата и нощния живот. Колкото до Plane, с тази визия се потапяме в света на видео игрите, където Citroen DS3 се превръща в един истински приключенски кораб, в който героите сте вие.

Сréative Technologie се настанява на борда на Citroen DS3 с услугите Citroen Спешна помощ и Citroen Пътна помощ по места. В случай на инцидент или катастрофа местоположението на автомобила се локализира лесно и бързо благодарение на модула GPS и интегрираната SIM карта. В автомобила са поставени два бутона – един «SOS» за спешни повиквания (в случай на удар повикването може да се самоактивира) и един «Шеврони» за повиквания към пътна помощ. Тези eTouch услуги са безплатни и активни 24-часово 7 дни в седмицата. Две други услуги ще бъдат включени до края на годината: Citroen Виртуална информация за автомобила (проследяване на техническото състояние и поддръжката на автомобила) и Citroen Eco Driving (проследяване на вредните емисии CO2), достъпни онлайн чрез MyCitroen.

Галерия Citroen DS3 Co design
Citroen DS3 с новости за лятото
Citroen DS3 с новости за лятото
Citroen DS3 с новости за лятото
Тагове: Citroen, Citroen DS3
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg