Автор: admin
Публикувано на: 12.10.2010 22:08:16

Рейтинг:

Chrysler
Концернът Chrysler Group разпространи първи официални снимки на новия си седан от среден клас Chrysler 200. Автомобилът ще замени в продуктовата гама модела Sebring, а продажбите му в САЩ ще стартират още тази година.

За момента от компанията не разкриват абсолютно никакви технически подробности за модела, но твърдят, че в сравнение със своя предшественик, Chrysler 200 се отличава с по-здрава каросерия, ново окачване, допринасящо за по-голям комфорт, и подобрена шумоизолация.

Външният вид на Chrysler 200 определено е доста по-елегантен от този на Sebring и го доближава до по-луксозните седани. Силно впечатление правят формите на фаровете и стоповете на автомобила и по-конкретно тези на вградените в тях LED светлините.

Както споменахме, все още не е изнесена официална информация за техническите характеристики на Chrysler 200, но се предполага, че моделът ще се предлага с 2.4 и 3.6-литрови бензинови двигатели. И двата ще са комбинирани с шестстепенна автоматична трансмисия, а при първия ще има възможност за съчетаване и с четиристепенна автоматична.

Тагове: Chrysler, Chrysler 200
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg