Автор: pavel
Публикувано на: 11.02.2011 11:25:40

Рейтинг:

Чикаго

Една от най-интересните премиери на отварящото днес за посетители изложение в Чикаго е тази на фейслифта на луксозния седан Acura TL, получил редица козметични и технологични подобрения.

Най-забележимата външна промяна е настъпила в радиаторната решетка, която е станала далеч по-привлекателна от тази на неговия предшественик. Модифицирани са също броните, като в предната виждаме повече хромирани елементи.

Светлините на обновената Acura TL са затъмнени, като задните са претърпели доста промени. Налице са и нови накрайници на изпускателната система, които вече са с трапецовидна форма, а характерният за модела спойлер на задния капак е останал непроменен.

За момента не са разпространени снимки на интериора на автомобила и не става ясно дали той е претърпял изменения, но от Acura споделят, че в неговото оборудване вече влиза модернизирана навигация с 60GB твърд диск. Освен това, се въвежда и пакет Advance, включващ вентилирани предни седалки и система за наблюдение в така наречената „мъртва точка”.

Двигателите на Acura TL са останали същите, но са намалени разходите им на гориво и отделяните от тях CO2 емисии. При модификацията с предно предаване агрегатът е 3.5-литровия V6, чиято мощност е 280к.с., а при тази със задвижване към четирите колела е 3.7-литров V6, доставящ 305к.с.


Галерия Acura TL Facelift 2012
Тагове: Acura, Acura TL, Чикаго 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg