Автор: admin
Публикувано на: 03.11.2010 12:14:35

Рейтинг:

Chevrolet
Освен четирите прототипа на Camaro, Chevrolet представи на тунинг изложението SEMA 2010 в Лас Вегас и две версии на модела Corvette, носещи наименованията Z06X и Jake Edition.

Първият автомобил е разработен в сътрудничество с тима Pratt and Miller, който е партньор на Chevrolet в американските Le Mans Series. За момента Z06X е само прототип, създаден на базата на стандартния Z06 и получил няколко пакета.

CFZ Carbon Fiber Package включва карбонови аеродинамични компоненти по купето, като предна устна, странични прагове, регулируемо задно крило и други. Z07 Performance Package пък се състои от карбоно-керамични спирачки Brembo и активно окачване Magnetic Selective Ride Control.

Освен това, Corvette Z06X може да се похвали с поликарбонатно задно стъкло, подобрена охладителна система и олекотени черни джанти, облечени с високоскоростни гуми Michelin. Стандартният двигател обаче е запазен. Той е 7.0-литров V8 с мощност 505к.с.

Corvette Jake Edition пък е базиран на версията Grand Sport Coupe, като за него е разпространена по-малко информация. Знае се, че джантите му са взаимствани от Z06, а по екстериора и интериора има множество графики на черепи. Дизайнерите са заложили на черния цвят за автомобила, а жълтите акценти изпъкват перфектно на тъмния фон.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg