Автор: vladi
Публикувано на: 21.02.2011 10:27:30

Рейтинг:

Chevrolet

Продажбите на Chevrolet в Европа постоянно се повишават и компанията не скрива амбициите си да се превърне в един от лидерите на този пазар. За да се случи това, обаче, тя трябва да навлезе в множество нови сегменти, какъвто е например този на семейните ванове.

В края на миналата седмица се състоя българската премиера на вана Chevrolet Orlando, чиято европейска премиера беше на изложението в Париж през есента. Автомобилът предлага седем места за сядане, а дизайнът му е по-скоро на кросоувър, което му дава известно предимство пред неговите конкуренти.

Цената на Orlando в България започва от 23 730 лева без ДДС, но тъй автомобилът е седемместен, при закупуването му може да се ползва данъчен кредит. Моделът се предлага с нива на оборудване LS, LT и LTZ, както и с възможност за избор между три задвижващи агрегата.

Бензиновият агрегат е 1.8-литров с мощност 141к.с. при 6 200об/мин. и максимален въртящ момент 176Нм. при 3 800об/мин. С него автомобилът развива скорост от 185км/ч., разходът му на гориво е 7.3л/100км., а отделяните CO2 емисии – 172гр/км.

Другите два двигателя са 2.0-литрови дизелови със система за директно впръскване на горивото. Базовият доставя мощност от 130к.с. и максимален въртящ момент 315Нм., а при втория тези показатели са съответно 163к.с. и 360Нм. И в двата случая средният разход на гориво е 6л/100км., а отделяните CO2 емисии - 159гр/км.


Тагове: Chevrolet, Chevrolet Orlando
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg