Автор: vladi
Публикувано на: 14.04.2011 10:25:51

Рейтинг:

Chevrolet

След 45 години на пазара, култовият американски автомобил Chevrolet Camaro все още се радва на изключително голяма популярност, а по случай юбилея, компанията реши дa пусне негова специална версия.

Така нареченото Camaro 45th Anniversary Edition е базирано на модел 2012 на мускулестия автомобил, който идва с няколко козметични промени и модернизиран, 3.6-литров, V6 двигател.

Агрегатът вече разполага с по-лека конструкция, като мощността му е повишена с 11к.с. до 323к.с., но същевременно консумацията на гориво е намалена с 10%. За момента обаче не се разкриват динамичните характеристики на спортната кола. Модификацията Chevrolet Camaro SS може да се похвали и с модифицирано окачване, което е довело до подобрение на стабилността.

Chevrolet Camaro 45th Anniversary Edition пък се отличава от серийния модел с уникалния си екстериорен цвят Carbon Flash Metallic, на чийто фон изпъкват червените и сиви ленти, както и надписите „45”.

Специалната версия може да се похвали също с ексклузивни, 20-инчови джанти, заден спойлер и кожена тапицерия, обшита с контрастиращи конци, и надписи „45th” върху седалките.


Тагове: Chevrolet, Chevrolet Camaro
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg