Автор: admin
Публикувано на: 18.11.2010 08:52:23

Рейтинг:

Chevrolet
След няколкото малки снимки и кратка информация, споделени от Chevrolet в нейната фен страница във Facebook, американската компания разкри всички подробности за Camaro Convertible, преди неговия официален дебют на изложението в Лос Анджелис.

Инженерите на GM са хвърлили доста труд по трансформирането на стандартното Camaro в кабриолет, като най-голямото предизвикателство е пред тях е било заздравяването на каросерията, поради липсата на покрив и странични колони в средата и отзад.

Автомобилът е получил специални тръбни конструкции в рамката на предното стъкло и калниците, нови щанга под предния капак, предна и задна V-щанга, както и подсилки под скоростната кутия. От компанията се хвалят, че каросерията на кабриолета е по-устойчива на усукване дори от тази на BMW 3-Series Cabrio.

Chevrolet Camaro Convertible е оборудван с мек покрив, който се прибира автоматично за около 20 секунди. Цената на автомобила в САЩ ще започва от около 30 000 долара. Наличните цветове за екстериора ще са общо девет на брой, докато тези за покрива ще са само два.

Кабриолетът ще се предлага със същите двигатели, като версията купе. Това са 3.6-литров V6 с мощност 312к.с. и 6.2-литров V8, доставящ 426к.с. Стандартната скоростна кутия е шестстепенна механична, но като опция ще се предлага и шестстепенна автоматична.


Читателски коментари

Турбомания 2010-11-19 08:47:05 0 отговори

Турбомания

Баси и то само за 30 хиляди... еххх тея американци, как им завиждам...

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg