Автор: pavel
Публикувано на: 07.08.2011 23:32:13

Рейтинг:

Carlsson

Немската тунинг компания Carlsson разкри новия си автомобил CGL45, който е базиран на Mercedes GL Grand Edition и ще направи дебют на предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт през септември.

Популярният SUV е получил агресивен бодикит, състоящ се от нови брони и странични прагове, хромирана радиаторна решетка и разширени арки на калниците. Освен това са налице нови дневни LED светлини в предната броня.

Отвън Carlsson CGL45 може да се похвали още с четири кръгли накрайника на изпускателната система, изработени от неръждаема стомана, както и с 22-инчови джанти 1/5 Brilliant Edition. Окачването пък е модифицирано, като целта е била да се намали клиренса с 30мм.

Интериорът на доработения Mercedes GL Grand Edition е облечен в комбинация от луксозна кожа и алкантара, а декоративните елементи са изработени от дърво. От Carlsson са монтирали също алуминиеви педали и нови лайсни под вратите с логото на компанията.

Carlsson CGL45 се предлага в комбинация с дизеловия 3.0-литров V6 двигател, чиято мощност е нараснала от 265 на 310к.с., а максималният му въртящ момент е увеличен от 620 на 700Нм., както и с бензиновия V8 на GL 500, който вече доставя 435к.с. и 600Нм.


Галерия Carlsson CGL45
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg