Автор: vladi
Публикувано на: 01.03.2011 11:04:56

Рейтинг:

Carlsson

На тазгодишното изложение в Женева присъствието на тунинг компаниите е изключително силно, като те явно са решили да засенчат напълно производителите на серийни автомобили.

Така например от Carlsson са избрали изложението, за да представят спортната си програма за новия Mercedes CLS, която включва редица козметични и механични промени.

Автомобилът е оборудван с много стилен аеродинамичен комплект, който е напълно в стила на серийния модел и включва леко изменени предна броня с нова устна, задна броня с вграден дифузер и спойлер на задния капак.

Тунингованият Mercedes CLS може да се похвали също с нова изпускателна система с атрактивни накрайници, 20-инчови алуминиеви джанти, модифицирано въздушно окачване, позволяващо намаляване на клиренса с 30мм., както и с елегантен интериор, в който са съчетани няколко вида кожа, алкантара и декоративни елементи в черен пиано лак.

При лансирането си на пазара през месец април, програмата ще включва двигателен тунинг само за две модификации на Mercedes CLS, като при горещата CLS 63 AMG, мощността на агрегата нараства от 550 на 600к.с.

При дизеловата CLS 350 CDI, за която се предлага пакетът C-Tronic® DIESEL POWER, мощта се увеличава от 265 на 320к.с., а максималният въртящ момент - от 650 на 780Нм. Крайният резултат е ускорение от 0-100км/ч. за 5.9сек.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg