Автор: admin
Публикувано на: 05.01.2010 13:11:38

Рейтинг:

Cadillac
General Motors разкри снимки и информация за горещия Cadillac CTS-V Coupe, който ще направи дебют на изложението в Детройт, отварящо врати за посетители в началото на следващата седмица.

Автомобилът е оборудван с 6.2-литров V8 двигател, чиято мощност е 556к.с., а максималният му въртящ момент достига 747Нм. Агрегатът позволява на 2+2-местното купе да ускорява от 0-96км/ч. за 3.9сек.

Клиентите ще имат възможност да поръчат своя Cadillac CTS-V Coupe с шестстепенна механична или с шестстепенна роботизирана скоростна кутия, като задвижването се предава към задните колела, посредством диференциал с ограничено приплъзване.

Cadillac CTS-V Coupe разполага с адаптивното окачване Magnetic Ride Control, позволяващо шофиране в режими Tour и Sport, както и със спирачна система Brembo, с петбутални дебеломери отпред и четирибутални отзад.

В стандартното оборудване на автомобила влиза висококачествена мултимедийна система с 40 GB твърд диск, включваща навигация, аудиосистема Bose и Bluetooth свързаност, а като опция се предлагат седалки Recaro.

Междуосието на Cadillac CTS-V Coupe е същото, като това на седана, но височината и дължината му са с по 51мм. по-малки. Основната визуална разлика пък между стандартното купе и версията CTS-V е в радиаторната решетка, която при втората осигурява по-голям приток на въздух към двигателя.

Галерия Cadillac CTS-V Coupe
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg