Автор: admin
Публикувано на: 07.01.2009 13:14:07

Рейтинг:

COBRA

През април Nissan ще стартира продажбите на обновения GT-R, който вече е по-мощен и ще се предлага с нови цветове. Въпреки че има повече от три месеца дотогава, немците от COBRA N+ представиха своята спортна програма за модела.

Тунинг специалистите предлагат както редица подобрения за външния вид и интериора на автомобила, така и две програми за увеличаване мощността на 3.8-литровия двигател. За екстериора на GT-R са предвидени аеродинамичен пакет, нови джанти и уникално оцветяване, а салонът на спортното возило е в комбинация от кожена тапицерия и карбонови елементи.

При първата програма мощността на агрегата нараства от стандартните 485к.с. на 550к.с. COBRA N+ са постигнали това чрез спортни филтри, нова изпускателна система и препрограмиран блок за управление на двигателя. С нея автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 3.5сек. и развива 320км/ч.

Немците все още са в процес на разработка на втората си програма за Nissan GT-R, но вече е ясно, че с нея мощността на двигателя ще нарастне до 600к.с. Тя ще се предлага в комплект с нови окачване, спирачки и 21-инчови джанти. 


Галерия Nissan GT-R Cobra N+
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg