Автор: vladi
Публикувано на: 14.03.2011 09:26:46

Рейтинг:

Brabus

Mercedes G-Class вече толкова години е на пазара, като претърпява съвсем минимални промени, че едва ли и през следващото десетилетие ще бъде свален от конвейра, въпреки че плановете на компанията са да направи това след няколко години.

Немската тунинг компания Brabus явно е навътре в нещата, което е и причината да не спира работата си по най-горещата модификация на модела - G 55 AMG, като тези дни разкри нова програма за джипа, наречена 800 Widestar.

Припомняме ви, че в началото на 2009-та, Brabus пусна доработка на Mercedes G 55 AMG, която разполага с мощност от 700к.с., но сега те са надминали предишното си постижение, успявайки да изстискат от 6.3-литровия, V12 двигател невероятните 800к.с.

Максималният въртящ момент на агрегата отново е ограничен на 1 100Нм. от съображения за сигурност, а по данни на Brabus, техния 800 Widestar ускорява от 0-100км/ч. за 4.0сек. и е способен да достигне максимална скорост от 270км/ч.

Бодикитът на 800 Widestar също се различава малко от този на стария проект на Brabus върху Mercedes G 55 AMG, а също така са налице и джанти с нов дизайн, които могат да бъдат поръчани в размери от 20 до 23 инча.

За да подобрят стабилността на автомобила, инженерите на Brabus са го оборудвали с ново регулируемо окачване и по-мощна спирачна система, чиито дискове са с размери 380мм. отпред и 345мм. отзад.

Интериорът на Brabus 800 Widestar е в типичния за тунинг компанията стил, като освен нова тапицерия на седалките и облицовки на пода, той е получил също спортен волан, стоманени педали и модифициран инструментален панел.


Галерия Brabus 800 Widestar
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg