Автор: admin
Публикувано на: 06.10.2010 10:10:54

Рейтинг:

Brabus
Свикнали сме да свързваме името на тунинг компанията Brabus с доработка на автомобили Mercedes или в краен случай Smart, но сега немските специалисти са решили да погледнат към една друга марка.

От Brabus са помогнали на Hyundai за разработването на специален пакет за модела i20. Той е наречен Sport Edition и определено подчертава спортната визия на автомобила.

Отвън моделът е получил нов преден спойлер, арки на калниците в цвета на купето, лакирана радиаторна решетка, затъмнени светлини и прозорци, както и 17-инчови джанти на Brabus, облечени с гуми Yokohama.

Интериорът на Hyundai i20 Sport Edition е доста екзотичен, като е оформен с оранжева и черна кожа, а на мястото на предните седалки са монтирани кресла на Recaro. В оборудването е включена и навигационна система със 7-инчов дисплей.

Пакетът ще бъде наличен в ограничена серия от началото на 2011г., когато ще стане ясно с какви двигатели ще се предлага. За момента е ясно, че той ще е може да се поръча при версиите с три и пет врати на i20.

Галерия Hyundai i20 Sport Edition
Brabus изневери на Mercedes с Hyundai
Brabus изневери на Mercedes с Hyundai
Brabus изневери на Mercedes с Hyundai
Тагове: Hyundai, Hyundai i20, Brabus
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg