Автор: admin
Публикувано на: 24.09.2009 10:19:21

Рейтинг:

Brabus

По време на 63-тото изложение във Франкфурт, Brabus показа нова доработка на Smart ForTwo, която е наречена Ultimate R и ще се предлага във версии купе и кабрио.

Немските тунери са успели да увеличат мощността на малкия трицилиндров двигател до 112к.с., докато максималният му въртящ момент е нараснал на 150Нм. Благодарение на това, автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 9.5сек., а максималната му скорост е ограничена на 170км/ч., от съображения за сигурност.

Инженерите на Brabus са оборудвали Smart ForTwo с ново по-твърдо окачване, което е свалило автомобила с 30мм. към пътя, както и с автоматична трансмисия, чиито скорости могат да се сменят от падове зад волана.

Дизайнерите на немския тунер са заменили някои от вътрешните и външните елементи с карбонови, а за купето са избрали сив цвят. Интериорът на автомобила е тапициран с фина кожа Alcantara.

Джантите на Brabus Ultimate R са 18-инчови, оцветени в черно и облечени в високопроизводителни гуми, а накрайниците на изпускателната система са заменени с хромирани и са вградени в добавения дифузер. 


Галерия BRABUS Ultimate R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg