Автор: admin
Публикувано на: 06.12.2010 12:58:51

Рейтинг:

Болоня

На провеждащото се в момента автомобилно изложение в Болоня, Land Rover представя поредната специална версия на модела Freelander, която е наречена SD4 Sport и се отличава с редица козметични промени.

От Freelander SD4 Sport ще бъдат произведени само 500 бройки, като неговата цена във Великобритания ще започва от 33 945 лири стерлинги, а продажбите му ще стартират в началото на следващата година.

Тази версия се отличава от стандартния модел с леко променена предна броня, черна радиаторна решетка, нов заден спойлер и 19-инчови джанти с покритие Shadow Chrome.

Каросерията пък може да е само в ексклузивните цветове Fuji White, Santorini Black и Firenze Red, а интериорът се оформя в съчетания от кожите Ebony Windsor и Pimento или от Ebony Napoli и Windsor, докато декорациите са в Piano Black лак.

Land Rover Freelander SD4 Sport разчита на стандартния 2.2-литров турбодизелов двигател с мощност 187к.с., който е комбиниран с шестстепенна автоматична трансмисия и система за регенериране на енергия от спирачките IPMS. Автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 8.7сек., а максималната скорост, която достига е 190км/ч.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg