Автор: vladi
Публикувано на: 28.07.2011 12:15:47

Рейтинг:

Black

Наименованието Black Edition се използва от множество компании в автомобилния бранш за обозначение на техни специални модели, като то не винаги е свързано с цвета на колите, какъвто е и случаят с Mazda.

Японската компания е решила да зарадва своите фенове с лимитирани серии на моделите си MX-5 и Mazda2, от които ще бъдат произведени съответно по 500 и 618 бройки, предназначени единствено за Великобритания.

Отличителните черти на Mazda MX-5 Black Edition са черни капаци на страничните огледала и сгъваем покрив, 17-инчови джанти, черна кожена тапицерия, уникални стелки, алуминиеви педали и табелка със серийния номер.

Цената на тази версия е 22 995 лири, като тя е за единствената възможна модификация с 2.0-литров двигател, генериращ мощност от 160к.с. и позволяващ на кабриолета да ускорява от 0-100км/ч. за 7.9сек.

Стойността на Mazda2 Black Edition пък е 12 815 лири, като при нея са налице черен покрив и джанти с размер 16 инча, но освен това виждаме леко променени брони, затъмнени задни стъкла и фарове за мъгла.

В оборудването на автомобила влизат още климатик, черна тапицерия, обшита с контрастиращ червен конец, както и ел. задни стъкла. Тук опцията за двигател отново е една - 1.3-литровиият с мощност 84к.с.


Black Edition за Mazda MX-5 и Mazda2
Black Edition за Mazda MX-5 и Mazda2
Black Edition за Mazda MX-5 и Mazda2
Black Edition за Mazda MX-5 и Mazda2
Black Edition за Mazda MX-5 и Mazda2
Тагове: Mazda, Mazda MX-5, Mazda2
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg