Автор: vladi
Публикувано на: 13.04.2012 13:15:43

Рейтинг:

Безгрижният

Jeep Wrangler е всъдеход, който е еднакво ценен от своите собственици както през студените зимни дни, така и в летните горещини, като причината за това определено не е луксозното му изпълнение, а неговите качества.

Преминавайки през ръцете на българското къстъм студио VILNER, обаче, автомобилът вече може да се похвали с коренно променен интериор и множество допълнения по екстериора, довели до една далеч по-стилна визия от тази на серийния модел.

За изработката на вътрешността на модифицирания Wrangler са използвани едни от най-скъпите материали, предлагани в момента, като не е подмината никоя част. Дизайнерите на VILNER са комбинирали черна кожа и светла, в цвят пясъците на Сахара, а като акцент е използван материал, имитиращ черупката на костенурка. Налице са атрактивни детайли с меден отблясък, наподобяващи вида на ковано желязо, както и хромирани.

Преобразеният Jeep Wrangler може да се похвали с допълнително обезшумяване на купето, а отвън е получил изцяло нови джанти и множество хромирани елементи, сред които радиаторната решетка, капаците на страничните огледала и дръжките на вратите. От VILNER са оборудвали всъдехода също с кристални фарове и дневни LED светлини.


Галерия Jeep Wrangler от Vilner
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg