Автор: admin
Публикувано на: 11.08.2010 13:10:01

Рейтинг:

Bentley
Тъй като 10% от продажбите на Bentley се реализират в страните от Близкия изток, от компанията са решили да създадат специални версии на модела Continental Flying Spur и неговата по-мощна модификация Flying Spur Speed за този пазар.

И двата автомобила са съобразена с изискванията на местните клиенти и ще бъдат произведена в лимитирана серия от 50 бройки. Те се отличават с надписи Arabia на предните калници, праговете под вратите и пепелника. Джантите са 14-спицови при Continental Flying Spur Arabia и 10-спицови при Continental Flying Spur Speed Arabia, като и в двата случая размерът им е 20 инча.

На интериора е обърнато специално внимание, като той е още по-луксозен от стандартния. Налице са облечени във фурнир масички на гърба на предните седалки, множество хромирани елементи и специални стелки.

По отношение на 6.0-литровия W12 двигател не са настъпили абсолютно никакви промени, като неговата мощност при Continental Flying Spur Arabia продължава да е 560к.с., а при Continental Flying Spur Speed Arabia – 610к.с.

Bentley Continental Flying Spur Arabia специално за Близкия изток
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg