Автор: admin
Публикувано на: 16.12.2009 22:38:19

Рейтинг:

България
След десетки престижни награди, получени от Opel Insignia по цял свят, моделът прибави още една към своя актив, след като беше избран за „Автомобил на годината 2010” в България.

Журито на конкурса се състоеше от 35 родни автомобилни журналисти, които са определили победителите във всички категории още на 12-ти декември, но резултатите бяха официално обявени на стилна церемония, състояла се в хотел Radisson Blu Grand в София на 15-ти (вторник).

В категорията „4Х4” наградата отиде при Skoda Yeti, а с приза „Ван на годината” се окичи Toyota Verso. Интересно е, че мнението на журито и в трите категории съвпада напълно с това на всички българи, които са гласували в специализирания сайт.

Журото раздаде и пет специални награди. Приста Ойл получи призове за Инвеститор на годината и за продукта си PRISTA LEADER – TD10 –W. ЛАЗУРИТ-94 бяха отличени за своите екологични бои, Екометал Инженеринг – за рециклирането, а победител в категорията „ПР на годината” стана Христина Пейчева от BMW Group България, която бе избрана сред цели 36 родни специалисти в областта.

Със специални призове “Зелен автомобил” и “Автомобилна технология” бяха отличени съответно Toyota Prius и Mazda3, а за “Автомобилен пилот на годината” беше обявен Крум Дончев.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg