Автор: pavel
Публикувано на: 19.10.2011 20:31:41

Рейтинг:

BMW

За радост на милионите фенове на BMW 3-Series, немската компания разкри всички подробности за новото поколение на най-продавания премиум автомобил в света, наречено F30, и разпространи множество негови снимки.

Дизайнът на новото BMW 3-Series е вдъхновен от богатата история на модела, а габаритите му са нараснали, в сравнение с тези на неговия предшественик, като дължината е увеличена с цели 93мм., а междуосието - с 50мм. Налице са и по-широки с 37мм. отпред и 47мм. отзад следи.

Всичко това, заедно с високотехнологичната система на окачването, при която са използвани множество алуминиеви детайли, допринася за повишения комфорт при пътуване, лесната управляемост и високата пъргавина на автомобила.

В интериора виждаме типичния за BMW ориентиран към водача кокпит, а благодарение на увеличените габарити, мястото в него е нараснало, както и това на багажното отделение.

Новото BMW 3-Series ще се предлага с три линии на допълнително оборудване, наречени Sport, Luxury и Modern, всяка от които се отличава със своя индивидуалност, а от лятото на следващата година ще бъде наличен и M-Sport пакет.

Отначало автомобилът ще се предлага с четири двигателя, всички оборудвани с новата технология TwinPower Turbo. Базовата и най-икономична версия е 320d EfficientDynamics Edition, която разполага с мощност от 163к.с. и може да се похвали със среден разходна гориво от 4.1л/100км. Другата дизелова модификация BMW 320d пък разполага с мощност от 184к.с., а максималният й въртящ момент достига 380Нм.

Първоначално базовата бензинова модификация ще е 328i, която разчита на четирицилиндров двигател, генериращ 245к.с. и 350Нм., а максималният въртящ момент е наличен още при 1 250об/мин. С този агрегат автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 5.9сек., а средният му разход на гориво е 6.4л/100км.

При въвеждането си на пазара, най-мощната версия на новата тройка ще е 335i, която ще радва любителите на по-динамичното шофиране със своите 306к.с. и 400Нм., налични още при 1 200об/мин. и доставяни от бензинов 3.0-литров шестцилиндров редови двигател.


Галерия BMW 3-Series F30
Тагове: BMW, BMW 3-Series
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg