Автор: pavel
Публикувано на: 16.12.2010 22:20:39

Рейтинг:

BMW

Хибридният суперавтомобил на BMW, който ще е базиран на концепцията Vision EfficientDynamics, ще струва по-малко от 150 000 британски лири, разкри шефът на продажбите на компанията Иън Робъртсън пред изданието Inside Line.

Според Робъртсън крайната цена все още не е точно определена, но тя в никакъв случай няма да надминава тази сума, която е конкурентна на моделите на Ferrari и върховите на Porsche.

Иън Робъртсън потвърди също, че серийния автомобил ще се появи на пазара през 2013г. и ще се различава съвсем малко от прототипа Vision EfficientDynamics. Възможно е машината да бъде показана още на Олимпийските игри в Лондон през 2012г., на които BMW е спонсор.

Припомняме ви, че BMW Vision EfficientDynamics използва хибридна система, състояща се от 1.5-литров турбодизелов двигател и два електромотора, като нейната комбинирана мощност е 328к.с.

Хибридната концепция е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 4.8сек., а максималната и скорост е ограничена на 250км/ч., като същевременно нейният среден разход на гориво е по-нисък от 3л/100км. Имайте предвид, че автомобилът може да изминава цели 50км. само на електричество.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg