Автор: admin
Публикувано на: 01.02.2010 11:25:40

Рейтинг:

BMW
От първи февруари 2010г. дилърите на BMW в България предлагат автомобилите BMW Premium Selection с фиксиран срок на гаранцията от 24 месеца. Тя се предоставя на всички малко употребявани автомобили с марка BMW и Mini, отговарящи на стандартите на BMW Premium Selection, от чиято дата на първа регистрация не са изминали повече от 5 години и пробегът им не надхвърля 120 000 км.  Гаранцията важи в страната и на територията на цяла Европа, като покрива разходите за ремонт, в оторизиран BMW Сервиз, включително за труд и подлежащите на възстановяване резервни части и материали.

Срокът на гаранцията започва да тече от деня на регистриране на автомобила и изтича след 24 месеца или при достигане на общ пробег от 200 000 км. Тя е обвързана с автомобила и при препродажбата му преминава в ръцете на новия собственик.

BMW Premium Selection е марката, под която BMW предлага употребявани автомобили, отговарящи на най-висок стандарт за качество  и първокласно обслужване. Само най-добрите употребявани автомобили с марка BMW и Мini, които притежават пълна и изрядна сервизна история и са преминали през технически преглед по 72 позиции получават сертификат BMW Premium Selection.

Изборът на автомобили BMW Premium Selection, предлагани от дилърите на BMW в България, може да бъде направен и с помощта на електронна платформа, разработена от BMW Group. Тя е достъпна безплатно от интернет страницата www.bmw.bg/usedcars и предлага възможности за търсене по различни критерии: модел, цена, година на производство, пробег, ниво на оборудване и др., като предоставя пълна информация за конфигурацията и техническите данни за всеки от предлаганите  автомобили. В електронната платформа потребителите могат да направят предварително изчисление на възможни гъвкави схеми на финансиране, както и да поискат контакт с търговския отдел на BMW дилъра за уточняване на всички подробности по сделката.

Галерия BMW (logo)
BMW Premium Selection вече с двугодишна гаранция в България
Тагове: BMW, Mini, BMW Premium Selection
Читателски коментари

Анонимен 2010-02-02 13:07:21 0 отговори

Анонимен

7 години колега ти маи си малоумен , доживотна гаранция има бе ти с тия 7 г каде тръгна или се наигра та си купи с 7 години гаранция

Анонимен 2010-02-02 12:37:46 0 отговори

Анонимен

Тези пък. Хората почнаха по 7 години гаранция, а БМВ сега се усещат да е 2. Вие луди ли сте?

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg