Автор: admin
Публикувано на: 18.02.2010 22:36:13

Рейтинг:

BMW
Немският тунер Manhart Racing разпространи снимки и информация за своята версия на BMW M3 Coupe, която разполага с 655к.с., ускорява от 0-100км/ч. за 3.7сек. и развива над 350км/ч.

Двигателният тунинг се предлага на три етапа. При първия се добавя малък компресор, засилващ налягането до 0.35 бара, благодарение на който стандартната мощност от 420к.с. се увеличава до 515к.с.

При етап две налягането достига 0.50 бара, а мощността нараства на 585к.с. При последния се добавя ASA компресор, увеличаващ налягането до 0.67 бара, както и изпускателна система с по-големи тръби и два състезателни каталитични конвертора.

От Manhart Racing не споменават нищо по въпроса, но на една от снимките се забелязва надписът G-Power върху двигателя, което ни навежда на мисълта, че колегите им са помагали за проекта. Имайте предвид, че G-Power също предлага пакет за BMW M3 Coupe, увеличаващ мощността до 600к.с., при който се използва същият ASA компресор.

Специалистите от Manhart Racing са оборудвали автомобила още с 20-инчови черни джанти BBS, облечени с гуми Continental, и по-мощни спирачни механизми. Интериорът на тунингованото M3 Coupe е в комбинация от Alcantara и карбонови декорации.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg