Автор: admin
Публикувано на: 17.06.2010 11:40:02

Рейтинг:

BMW
BMW M3 Coupe определено е един от най-предпочитаните автомобили от тунинг компаниите, като почти не минава месец без да излезе предложение за модела, а през този вече ставаме свидетели на второ такова.

Макар и да не разполага с 600-те конски сили на BMW M3 Coupe от GTHaus, което видяхме миналата седмица, доработеният от APP Automotive автомобил има своето очарование. Той е наречен StopTech Trackday Edition и разполага с редица механични и козметични подобрения.

Стандартният 4.0-литров двигател на модела е получил само 30 допълнителни конски сили и мощността му вече е 450к.с., а максималният въртящ момент е нараснал от 400 на 440Нм. За момента обаче не е известно какви са динамичните качества на автомобила.

Наличието на Stoptech в името на колата изобщо не е случайно, тъй като нейните спирачки са именно на тази марка. Те са 6-бутални отпред с 380мм. дискове и 4-бутални отзад с 355мм. дискове, като благодарение на тях BMW M3 Coupe спира с 13.4 метра в секунда.

Момчетата от APP Automotive са се постарали и за естетиката на автомобила, въпреки че не са извършили промени по бодикита. Каросерията е облечена с матирано титаниево фолио, а джантите са заменени с олекотени 19-инчови на ATS. Вероятно сте забелязали и накрайниците на изпускателната система, която е нова и изработена от титан, а теглото и е с 23кг. по-ниско в сравнение с това на стандартната.

Галерия APP BMW M3 Coupe
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg