Автор: pavel
Публикувано на: 13.06.2011 23:45:13

Рейтинг:

BMW

Северноамериканското подразделение на BMW реши да зарадва феновете на марката в САЩ с нова специална версия на модела M3 Coupe, от която ще бъдат произведени само 20 екземпляра, а цената й е доста солена.

Автомобилът е наречен M3 Coupe Frozen Black и се предлага срещу сумата от 79 650 щатски долара или точно с 21 000 повече от стандартното BMW M3 Coupe, но както се казва за кефа няма цена.

Специалната версия на баварската машина може да се похвали с уникален екстериорен цвят, наречен Individual Frozen Black, от където идва и нейното име. Външният вид се допълва от 19-инчови черни джанти, като в същия цвят са радиаторната решетка, въздухозаборниците в предните калници и накрайниците на изпускателната система.

Освен това BMW M3 Coupe Frozen Black е оборудвано с по-спортно окачване, намалило клиренса с 10мм, а спирачните механизми са боядисани в червено, за да изпъкват на тъмния фон. Комбинацията от черно и червено е приложена и в интериора.

Иначе двигателят на автомобила е стандартният 4.0-литров V8, но той е съчетан с трансмисия с двоен съединител, разработка на M-Power. Тази комбинация позволява на машината да ускорява от 0-100км/ч. за 4.5сек., като имайте предвид, че при серийния модел това става за 4.7сек.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg