Автор: pavel
Публикувано на: 18.07.2011 09:06:55

Рейтинг:

BMW

Докато всички тръпнем в очакване на новото BMW 3-Series, баварската компания реши да зарадва своите фенове с два нови пакета за версиите купе и кабриолет на популярния модел.

Пакетът Exclusive може да бъде поръчан само при 3-Series Cabrio, като включва специални цветове на каросерията, сребристи капаци на страничните огледала и 18-инчови джанти Oxide Silver.

Интериорът на автомобила е с много ефектно оформление, което може да е в комбинация от светло сива кожа с тъмно сиви шевове или черна кожа обкантена с бяло. Освен това допълнителна екзотика внасят бамбуковите декоративни елементи.

Другият пакет е M Sport и е в типичния за M-подразделението стил, като е наличен само при 3-Series Coupe. Той включва нови брони, сребристият цвят на каросерията Silverstone, взаимстван от M3, и черни капаци на страничните огледала.

Външният вид на купето се допълва от олекотени 18-инчови джанти Ferric Grey, а интериорът му е оборудван с черен кожен салон със сини шевове и множество елементи, характерни за M-моделите на BMW, сред които спортен волан и метални волани.


BMW 3-Series 2012 идва с нови пакети
BMW 3-Series 2012 идва с нови пакети
BMW 3-Series 2012 идва с нови пакети
BMW 3-Series 2012 идва с нови пакети
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg