Автор: admin
Публикувано на: 09.11.2009 10:55:54

Рейтинг:

Autodelta
За ежегодното тунинг изложение MPH Show, което ще отвори врати на 5-ти декември в Лондон, италианската компания Autodelta е подготвила две доработки на модели на Alfa Romeo.

Първата е върху модификацията на Brera с 3.2-литров V6 двигател, като за тунинговането на агрегата италианците са си партнирали с британците от Prodrive. В резултат на съвместната им работа, неговата мощност е нараснала от стандартните 260 на цели 352к.с.

Автомобилът е наречен Brera S 3.2 Compressore и може да се похвали също с по-мощна спирачна система, диференциал с ограничено приплъзване и регулируемо на височина и твърдост окачване. Също така, теглото на колата е намалено със 100кг.

Другият тунингован автомобил на Autodelta, който ще видим в Лондон, е 159 J4 3.2 Compressore, като при него са извършени абсолютно същите операции с двигателя, спирачките, окачването и диференциала. Според италианците, на този модел ще се спрат клиенти, които са фенове на лукса и комфорта.

За момента от Autodelta не съобщават до какви подобрения в динамичните качества на автомобилите са довели направените по тях промени, като това ще стане известно на по-късен етап.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg