Автор: admin
Публикувано на: 11.04.2010 23:51:15

Рейтинг:

Audi
На автосалона в Лайпциг, една от марките с най-силно присъствие безспорно е Audi, на чийто щанд са изложени и представители на преминалото през лек фейслифт семейство A3.

Моделът е претърпял много малко изменения, сред които оцветени в черно средни странични колони и стойка за предния номер, затъмнени задни светлини, хромирани лайсни на дръжките на вратите и въздуховодите, нови капаци на страничните огледала и заден дифузер.

Освеженото семейство A3 ще се предлага с четири нови екстериорни цвята. Това са сивите Dakota Gray и Amethyst Gray, червеното Volcano Red и синьото Scuba Blue. Предвидени са и два вида нови джанти, с размери 17 и 18 инча.

В интериора се наблюдават променени въздушни отвори по таблото, допълнителни алуминиеви вложки, тапициран в кожа волан и нов скоростен лост при модификациите с S-tronic трансмисия.

Двигателите, с които ще се предлага обновеното Audi A3 се запазват същите - четири дизелови и пет бензинови, с мощности от 90 до 265к.с. Новост обаче е, че 1.2 TFSI, 1.4 TFSI, 1.6 TDI и двете версии на 2.0 TDI са оборудвани стандартно със старт/стоп система, която понижава разхода им на гориво, особено в града.

Галерия Audi A3 Sportback 2011
Тагове: Audi, Audi A3
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg