Автор: vladi
Публикувано на: 27.01.2011 23:17:20

Рейтинг:

Audi

Червеното определено не е сред любимите ми цветове за масови автомобили, но когато става въпрос за спортна кола като Audi R8 Spyder, ефектът може да е поразяващ. Именно този цвят са избрали немските тунери Sport Wheels за доработения от тях суперавтомобил.

Тунингованото Audi R8 Spyder е получило нов бодикит, чийто елементи са изработени от карбон. Това са броните, предната устна, дифузерът и задното крило. Налице са също доста атрактивни джанти, с размер 20 инча отпред и 21 инча отзад, които са облечени с високоскоростни гуми Dunlop Sport Maxx.

Мощността на 5.2-литровия V10 двигател е нараснала от 552 на 600к.с., а максималният въртящ момент се е повишил от 530 на 580Нм. За безпроблемното спиране на доработения автомобил се грижат керамични спирачки MOV'IT- CER, чиято цена само е невероятните 21 990 евро.

Като разбрахте каква е стойността на спирачните механизми, вероятно ви стана ясно, че целият тунинг пакет на Sport Wheels за Audi R8 Spyder е невероятно скъп. Той се предлага срещу сумата от 61 440 евро, но всеки елемент може да бъде закупен и поотделно.


Читателски коментари

Анонимен 2011-01-28 00:17:46 0 отговори

Анонимен

Ооооооппсссс,....

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg