Автор: admin
Публикувано на: 16.04.2010 12:22:57

Рейтинг:

Audi
От Audi разкриха снимки и подробности за дългата версия на новия луксозен седан A8, която е получила още по-богато оборудване от своя предшественик и е по-дълга и по-широка от своите преки конкуренти.

Дължината на Audi A8 L е 5 267мм., което е със 130мм. повече от късата версия на модела. Височината пък е само с 2мм. повече (1 462мм.), докато широчината е останала непроменена (1 949мм.), а междуосието е нараснало до 3 122мм. Разликите по външния вид между късата и дългата база се състоят в новите радиаторна решетка и накрайници на изпускателната система при втората.

Съвсем нормално, основните печеливши от по-голямото пространство са задните пътници, като моделът може да се поръча както с три места за сядане отзад, така и само с две. Във втория случай между двете кресла има хладилник и мултифункционална конзола, от която дори изскача малка масичка.

При варианта с две самостоятелни кресла отзад има и друга интересна особеност - възможността предната дясна седалка да се придвижва максимално напред и от нея да пада специална поставка за крака, позволяваща на пътника зад нея да се отпусне докато пътува. Списъкът с допълнителни екстри е доста дълъг, като почти няма глезотия, която да не се предлага като опция.

Първоначално Audi A8 L ще е налично само с 6.3-литровия V12 двигател, който е с мощност 500к.с. и максимален въртящ момент 625Нм., но в последствие моделът ще се предлага и с други агрегати. Двигателят е комбиниран с осемстепенна трансмисия tiptronic, като ускорението от 0-100км/ч. става за 4.9сек.

Галерия Audi A8 L 2011
Тагове: Audi, Audi A8
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg