Автор: vladi
Публикувано на: 03.08.2011 14:03:39

Рейтинг:

Audi

Немската тунинг компания MTM разкри спортната си програма за Audi A7 3.0 TDI Quattro. Тя предлага няколко възможности за механични промени по вашия автомобил, в зависимост от сумата, с която сте готови да се разделите.

Най-атрактивен определено е двигателният тунинг, като има възможност мощността на дизеловия трилитров агрегат да бъде увеличена от стандартните 245 на 285 или на 300к.с. Монтирането на чипа и в двата случая отнема само час и половина и струва 1 392 евро, а резултатът е достигане на максимална скорост от 263км/ч.

От казаното дотук излиза, че независимо на коя от двете възможности ще се спрете, вашето Audi A7 3.0 TDI ще предоставя еднаква динамика, като във втория случай ще можете единствено да се хвалите с по-голямата мощност.

От MTM предлагат за автомобила още спортна изпускателна система с 89мм. накрайници, струваща 2 600 евро, както и специален модул за окачването, чиято стойност е 700 евро. Налице са и стандартните за MTM джанти Bimoto, които в случая са с размер 20 инча.


Галерия Audi A7 3.0 TDI от MTM
Тагове: Audi, Audi A7, MTM, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg