Автор: admin
Публикувано на: 29.08.2010 22:23:12

Рейтинг:

Audi
A1 е модел, създаден да бъде претендент за първата позиция в своя сегмент, поради което от Audi са предвидили множество допълнителни екстри и решения за него, но както знаем за тунинг компаниите това никога не е достатъчно.

След като преди месец ABT Sportsline представиха три предложения за мъника, сега сънародниците им от Senner направиха същото, при това в петък, когато беше обявен официалният старт на продажбите на модела в Германия.

Специалистите от Senner са разработили двигателен тунинг само за турбодизеловия агрегат 1.6 TDI, с който стандартната мощност нараства от 105к.с. на 140к.с., а максималният въртящ момент - от 250 на 310Нм.

За Audi A1 са предвидени още нова изпускателна система, с два 90мм. кръгли накрайника, регулируемо окачване на KW и атрактивни 18-инчови джанти Barracuda Voltec T6, облечени с гуми 225/35 R18 Hankook S1.

Вероятно сте забелязали, че каросерията на автомобила изглежда някак по-различно от тази на серийния модел. Това е така благодарение на специално покритие на боята, което придава по-лъскав вид и същевременно я предпазва от наранявания.

Що се отнася до интериора на Audi A1, Senner го изработват според личните предпочитания на клиента, който може да избира от множество кожени тапицерии и декоративни елементи, включително карбонови.

Галерия Senner Audi A1
Тагове: Audi, Audi A1, Senner, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg