Автор: admin
Публикувано на: 16.12.2009 23:13:58

Рейтинг:

Aston
Британската компания Aston Martin разпространи първи снимки на субкомпактния си автомобил Cygnet. За момента е готова само неговата концепция, но продажбите на серийния модел трябва да стартират до края на 2010-та.

Cygnet е съвместна разработка на Aston Martin и Toyota. Той е базиран на модела IQ и ще се предлага с неговия 1.33-литров бензинов двигател, чиято мощност е 99к.с. Разбира се, автомобилът на британците е доста по-луксозен във всяко едно отношение.

Предницата на Cygnet е в типичния за моделите на Aston Martin стил, задницата е с много стилни LED светлини, а джантите са 16-инчови. Интериорът на автомобила е в екстравагантна комбинация от червено и черно, а на таблото е вградена конзола за iPhone.

Aston Martin Cygnet ще бъде предлаган първоначално само на настоящи клиенти на компанията. Идеята за създаването на автомобила се зародила след анализиране на данните от проведено проучване, според което 30% от собствениците на автомобили с марка Aston Martin във Великобритания притежават и Smart, който използват за придвижване в градовете.

Цената на Cygnet на Острова ще е около 20 000 лири стерлинги, като годишното производство ще е в рамките на 1 000 - 2 000 екземпляра, а продажбите ще са ограничени само за Европа. Имайте предвид, че цената на Toyota IQ с този двигател във Великобритания започва от 11 763 лири.

Aston Martin показа концепцията на Cygnet
Aston Martin показа концепцията на Cygnet
Aston Martin показа концепцията на Cygnet
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg