Автор: admin
Публикувано на: 30.06.2010 14:55:19

Рейтинг:

Aston
Когато Aston Martin пуска нов модел, той винаги е очакван с нeтърпение, защото автомобилите на британската компания определено се отличават от всички останали на пътя.

Въпреки че в момента става въпрос само за обновените версии на DB9 купе и кабриолет, те също заслужават нашето специално внимание, макар и да са получили съвсем леки промени, тъй като са станали още по-стилни и красиви.

В предната част се забелязват нови радиаторна решетка и броня, чийто отвори за въздух са покрити с мрежа, използвана от тунинг компаниите. Другите външни различия се състоят в променените задни светлини и новите 20-инчови джанти.

Освен с козметични подобрения обаче, Aston Martin DB9 вече може да се похвали с регулируемо окачване, което е включено в стандартното оборудване. Бъдещите собственици на купето или кабриолета ще се наслаждават на нови тапицерии и на аудиосистема BeoSound, създадена от Bang & Olufsen.

6.0-литровият V12 двигател на британския суперавтомобил не е получил абсолютно никакви промени. Той продължава да доставя мощност от 470к.с. и има възможност да се комбинира с шестстепенна механична или Touchtronic 2 автоматична трансмисия. Във втория случай купето ускорява от 0-100км/ч. за 4.6сек. и развива 305км/ч.

Поръчките за обновения Aston Martin DB9 вече са стартирали, като първите доставки са насрочени за средата на юли. Цената на купето във Великобритания започва от 122 445 лири, докато тази на кабриолета е 131 445 лири.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg