Автор: vladi
Публикувано на: 25.01.2011 12:47:55

Рейтинг:

Aston

По случай старта на продажбите на компактния автомобил Cygnet, които ще започнат съвсем скоро, британската компания Aston Martin пуска две специални версии на модела, с каквито ще се сдобият неговите първи собственици.

Двата автомобила са наречени Cygnet White и Cygnet Black и както и сами можете да се досетите, при първия преобладава белият цвят, а при втория - черният. Техните базови цени няма да се различават съществено от тази на стандартния модел, която е 31 000 лири.

Aston Martin Cygnet White е в перлено бял (Snow White) цвят на каросерията, а в интериора му са комбинирани бяла кожа, перфорирана алкантара и декоративни елементи в светъл хром.

При Aston Martin Cygnet Black нещата са точно на обратния полюс. Каросерията е в черния цвят Magic Black, а интериорът е с черни кожа и перфорирана алкантара, както и декорации в тъмен хром.

Двете специални версии на компактния автомобил ще могат да се поръчат с механична или роботизирана трансмисия, а в оборудването им са включени ESP, система за разпределение на спирачното усилие, безключов достъп до интериора и стартиране на двигателя с бутон.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg